AMBULANTA IG


Samoplačniška zobna ambulanta PRENADENT

Prenadent / AMBULANTA IG

AMBULANTA IG


Samoplačniška zobna ambulanta PRENADENT se nahaja na robu ljubljanskega barja, v CUDV Draga na Igu. Oskrbo zobovja nudimo odraslim in otrokom. Pri svojem delu uporabljamo nadstandardne materiale in sodobno tehnologijo. Posebnost ambulante je prijaznost pacientom z izrazitim strahom pred zobozdravnikom. Uporabljamo enega vodilnih laserjev v zobozdravstvu, laser FOTONA LIGHTWALKER, ki omogoča prijaznejše odstranjevanje kariesa. Oskrba zobovja je celostna. Čakalne dobe so kratke, termini obiskov prilagodljivi. Za vas si bomo vzeli dovolj časa in se vam popolnoma posvetili.

OSEBJE


Nataša Prebil

Nataša Prebil

dr.dent.med.

Študij končala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer stomatologija leta 1996. Prve zaposlitve opravljala v javnem zdravstvu (ZD Cerknica, ZD Ljubljana) v ambulantah za odraslo, mladinsko, otroško in urgentno zobozdravstvo. Opravljala delo v koncesijski zasebni ordinaciji v Ljubljani. Leta 2003 začela sodelovati z zavodom CUDV Draga na Igu, skrbeti za populacijo s posebnimi potrebami. Leta 2006 začela opravljati delo v svoji zasebni zobni ambulanti Prenadent na Igu. Leta 2012 odprla še koncesijsko ambulanto za odrasle v Kranju.
Ves čas po končanem študiju se še naprej izobraževala, doma in v tujini. Naredila raziskovalno nalogo s področja otroškega in mladinskega zobozdravstva, pridobivala dodatna znanja s področja zobozdravstva oseb s posebnimi potrebami, akupunkture, zadnje čase predvsem izobraževanja s področja laserskega zobozdravstva in implantologije. Leta 2009 začela delati kot moderator v internetni zdravstveni posvetovalnici Med.Over.Net. Članica Zdravniške zbornice Slovenije in Društva zobozdravstvenih delavcev Slovenije.

Na vprašanja s področja stomatologije odgovarja na spletnem forumu:

https://med.over.net

 

Dodatno osebje:

  • Darka Jovanovič, sms
  • Maja Puncer, sms
  • Saška Bizimoska Kodermac, spec.oral.kirurgije

LOKACIJA


PRENADENT

Zobna ambulanta Prenadent
Draga 1, 1292 Ig, Slovenija
}

Ordinacijski čas

Ponedeljek, Četrtek 13.00 – 19.00


Torek, Sreda 07.30 – 19.00


Petek 07.30 – 113.00


ali po dogovoru.
Na dogovorjen obisk vas opomnimo z sms opomnikom
ORDINACIJSKI ČAS ZA PACIENTE S POSEBNIMI POTREBAMI: SRE: 8.00 – 12.00


Na robu ljubljanskega barja, v CUDV Draga na Igu

Ordinacija je v upravni stavbi zavoda CUDV. Vstopate skozi glavni vhod, nato desno.


Prenadent d.o.o.

Draga 1, 1292 IG

Tel: +386 40 934 000

E-pošta: prenadent@siol.net, info@prenadent.si